Nittonde maj i bilder

Foton, Vardag

Nu såhär in i den sista perioden av mitt första högskoleår så finns det inte mycket tid över till annat som ni säkerligen märker. Det är plugg, plugg och återigen plugg. Som tur var är det snart över! Inte för att min dag har varit särskilt intressant egentligen men har tagit lite bilder under dagen för att visa er hur min dag sett ut. Tänker att bilder är tusen gånger roligare och lite dagsfärska bilder är aldrig fel.

Jag vaknade vid 7-tiden men låg kvar till närmare åtta innan jag gick upp. Har åkt på en dum förkylning så behövde lite extra vila plus kramar från min pojkvän kände jag.

När jag väl gick upp så fixade jag i ordning lite frukost bestående av fil & flingor och ett ägg.

Sedan var det dags att plugga. Idag har det stått ekonomistyrning på agendan hela dagen och visst har det gått framåt, men inte så bra som jag velat. Jaja, bättre framåt än bakåt i alla fall.

Vädret har varit sååå bra idag. Lite molnigt men för det mesta soligt och framförallt VARMT. Kan säga att utomhus lockat mycket idag. Men har hållit mig inomhus och gjort det jag ska. Visserligen med en liten tår rinnandes på kinden. Nästan i alla fall.

Liksom TITTA. Hur underbart??

Tog vara på solen lite i alla fall genom att sitta i dörröppningen till vår franska balkong och plugga en stund.

Har gått iklädd jeanskjol och t-shirt idag. I en pluggpaus var vi och handlade middag på ica samt att vi handlade på systemet inför morgondagens festligheter.

Efter ytterligare några timmars plugg så var det dags att äta middag. Det blev tacos vilket var såå länge sedan för oss! Mums.

När klockan blev halv tio så fick det räcka med plugg för dagen så då slog jag ihop böckerna och så dukade vi fram lite chips och choklad. Nu ska jag sova väldigt snart då jag är helt slut! ca. 10 timmars plugg tar på en, hehe.

Trevlig helg på er <3.

Gillar

Kommentarer