När tiden bara springer iväg!

Vardag

Och där var helgen passerad. Herregud, den var över innan jag ens han blinka känns det som. Men det är så när man bokat upp hela helgen. Jag har i alla fall haft det väldigt bra! Sittningen i fredags var fantastisk. Hade världens bästa bordsgrannar och vi hade superkul! Dansade vidare på Kårner sen där det var massor med folk! På lördagen gick vi upp tidigt, åkte till Kungälv och träffade min kära vän Jenny. Det var så himla länge sedan vi sågs och det var så mysigt att sitta ner i några timmar och prata. Saknat henne! Resten av helgen har spenderats i stallet hos Deddan i princip. Det var mysigt att gosa med honom samt att vi red ut en liten sväng. Ni anar inte vad jag saknar ridningen.

På eftermiddagen har vi varit på kalas hos Richards kusin som fyllde 25 år. Så himla mysigt att få träffa henne och alla andra på Richards mammas sida. Det var ett tag sedan sist. Jag hade heller inte ätit någon lunch innan så var så himla hungrig när det väl var dags att äta och jag åt massor, haha.

Har haft min kamera med mig i helgen så tänker att jag delar med mig mer av min helg ihop med lite bilder! Har både bilder på våra utklädnader från i fredags, bilder på djuren hemma hos mamma och ifrån stallet såklart. Så tar tag i det imorgon. Hoppas ni haft en trevlig helg!

Kolla! Vår orkidé har fått nya blommor!

Gillar

Kommentarer