Min vecka.

Vardag

Gud vad jag fasat för denna veckan fastän att jag de senaste dagarna mest sett fram emot. Det är tentavecka och jag är supernervös. Men jag ser så mycket fram emot att få den överstökad för den har på riktigt slukat mig. Med tanke på vad som hänt så har pluggandet gått otroligt långsamt framåt vissa dagar och det har verkligen tagit på mina krafter mentalt. Men det är bara att göra det bästa av situationen och just NU har jag ändå en helt okej känsla fastän att hela min kropp skakar av nervositet. Såhär kommer min vecka att se ut:

Måndag: Idag har jag haft min sista föreläsning i Mikroekonomi. Skönt var det men samtidigt fick jag ångest med tanke på att det är en hel del extra att banka in i huvudet. Men det går väl antar jag. Sedan åt jag lunch i skolan tillsammans med Madde, köpte biljett till den kommande sittningen med festföreningen och så har jag och Madde pluggat en del marknadsföring ihop. Nu på kvällen har jag repeterat marknadsföringen och så ska jag övergå till mikron när detta inlägg är skrivet.

Tisdag: Ta det lugnt på förmiddagen och repetera mina anteckningar en del. 14-18 skriver jag tentan i marknadsföringen. DEN skrivkrampen. Det är en helt teoretisk kurs med en himla massa fakta att komma ihåg. Sist jag hade en sån typ av tenta så 32 sidor för hand. Hade ingen känsel i fingrarna efteråt, hehe.

Onsdag: Glömma marknadsföringen (skämt åsido) och fräscha upp huvudet med mikroekonomin.

Torsdag: Samma som onsdagen.

Fredag: Skriver tenta mellan 14-19. Antagligen också en del skrivkramp men inte lika mycket hoppas jag med tanke på att det är mycket räkna ekvationer och funktioner och sånt kul. När tentan är skriven ska jag och mina klasskompisar fira att denna tentaperioden är över! WOHO. Får dock gå hem tidigare då jag jobbar tidigt dagen efter.

Lördag: Börjar jobba vid öppning av butiken. Ska gå bredvid och bli fortsatt upplärd på en ny avdelning. När jobbet är färdigt ska jag snabbt hem och byta om för att sedan åka till Göteborg och vara med på Richards lillebrors kalas.

Söndag: Sovmorgon. Det är det enda som jag har inplanerat och jag ser fram emot det som TUSAN.

Gillar

Kommentarer