Min helg

Vardag

Hade en så bra helg. På fredagen gick jag och Richard på bio och såg Fifty shades freed. Så himla bra film. Enligt mig var det den bästa av filmerna! Sedan gick jag och la mig tidigt eftersom att jag jobbade tidigt dagen efter. Jag skulle egentligen sluta vid 12 men då vi var en person kort så jobbade jag över till halv fyra ungefär. Efter det mötte jag upp min fina pojkvän som varit så snäll och packat min väska och så åkte vi bussen mot Göteborg tillsammans. Han hoppade av vid sina föräldrar och jag åkte vidare till Kungälv.

Jag träffade några av mina älskade vänner hemma hos Ewe där vi lagade hemmagjord pizza och kollade på mello iklädda mjukisbyxor. Så himla mysigt var det! Det är sällsynt att vi gör såna saker ihop nu för tiden då vi oftast passar på att festa till det när vi väl ses. Men denna dagen var vi alla i stort behov av en kväll i soffan och det var så underbart att få göra det ihop med mina fina vänner <3. Är så glad att jag har så underbara människor i mitt liv.

Jag sov hemma hos min mamma efteråt och skedade med katten hela natten. Hon sover alltid hos mig när jag är där <3. På söndagsmorgonen gick jag upp rätt tidigt, åt frukost och så åkte jag och mamma till hästen! Vi skulle packa ihop så mycket som möjligt av hans saker nämligen samt att pussa lite på hans mule. Inte många dagar kvar tills vi återförenas på riktigt nu. Sedan var det dags för mig att åka tillbaka till Borås! Därefter var denna helgen slut.

Gillar

Kommentarer