Min helg

Vardag

Fredag: Jag var ledig och tog det mest lugnt. Fixade i ordning hemma, var iväg på ett ärende och låg i stadsparken och solade i några timmar. När Richard slutade jobbet så kom hans föräldrar och hämtade oss + Richards syster Linnéa och så åkte vi hem till dom. Vi åt grillat till middag och myste på kvällen. Gosigt!

Lördag: På lördagsmorgonen så åkte jag och Richard till Tidbloms Hotell på Olskroken för en hotellfrukost. Fick nämligen ett presentkort där förra sommaren när jag fyllde år och det har liksom inte blivit av fören nu. Det var så himla gott att lyxa till det med en hel buffé med frallor, pålägg, frukt, olika juicer och våfflor. Mums. Sånt här borde man göra oftare! Vi åkte hem till Richards föräldrar igen och umgicks med hans familj, solade, åt lunch och träffade hans mormor och morfar innan det var dags för oss att göra oss fina inför kvällen och åka till Kungälv. Vi spenderade kvällen hemma hos Jasmine som hade inflyttningsfest och oj vilken bra kväll det blev. Det var länge sedan jag skrattade sådär mycket! När klockan närmade sig midnatt gick vi till Tribeca där vi var tills det var dags att ta bussen hem till Partille igen. Sjukt lyckad kväll!

Söndag: Idag har vi varit lagom sega. Vi gick och la oss vid 4-tiden på morgonen och vaknade först vid 8 dödströtta. Det var helt sjukt varmt inne i vårat rum men efter att ha öppnat fönstret och satt på en podd så lyckades vi båda somna om till 11.30! Sover aldrig så länge, fick verkligen en chock när jag kollade klockan. Men det var skönt att få sova ut. Särskilt efter gårdagskvällen. Min söndag var efter det fortsatt lugn. Vi åt frukost, lunch och blev hemkörda till Borås på eftermiddagen. Här hemma har vi veckohandlat och slängt lite kartonger och sånt på miljöstationen. Imorgon väntar jobb.

Hoppas ni haft en härlig helg! Det har definitivt jag haft. kram.

Gillar

Kommentarer