Min helg

Vardag

Under fredagen så jobbade jag hela dagen. Jag jobbade först ett pass i den ena butiken och sedan sprang jag över till den anda butiken för att jobba en stund där med! Kom hem vi sjutiden megatrött och till färdiglagad middag. Tror aldrig jag har uppskattat det så mycket som då. Bästa bästa Richard. Vi kollade en stund på Johan Falk men mina ögonlock ville inte hålla sig uppe så vi gick och la oss tidigt istället. Var så trött.

lördagen gick jag upp tidigt för att jobba ett relativt kort pass. Slutade vid 12, drog mig hemåt en snabbis för att byta om för att sedan ta bussen till Göteborg! Skulle nämligen äta lunch tillsammans med min otroligt saknade vän Matilda! Hon bor annars i USA men är hemma nu över sommaren innan hon åker tillbaka till USA för att plugga till hösten. Det var SÅ mysigt att träffa henne. Så roligt att få höra hur hon har det därborta på andra sidan Atlanten, att få berätta om hur jag har det, att få en liten catch up helt enkelt. Vi kollade även lite i affärer också utan någon större framgång. Det var liksom inte så intressant med kläder i förhållande till att få umgås med Matilda!

Jag åkte hemåt till Borås på eftermiddagen och vidare direkt till stallet. Hittade ett blödande sår på Deddan som jag fick ta hand om. Som tur var såg det redan bättre ut när jag var där idag under söndagen! I stallet mötte jag upp Veronica som sedan sov över hos mig. Vi hade lite planer om att kanske gå ut men slutade med att vi gjorde hemmagjord pizza hemma och bara tog det lugnt istället. Väldigt välbehövligt! Och när klockan ringde i morse innan jobbet så uppskattade jag verkligen att jag hade fått ordentligt med sömn, hehe. Så himla skönt dessutom att jag jobbade ett kort litet pass på fyra timmar (men dubbelt betalt p.g.a. OB wohoo). Resten av dagen har jag och Richard bara umgåtts och det har varit så skönt. Slängt skräp, gått i lite affärer, veckohandlat, han följde med till stallet och så. Under veckorna går vi ofta om varandra då han jobbar tidigt och jag jobbar sent. Det är lite trist att det blir så och just därför var det skönt att vi fick en hel dag ihop bara vi två.

Den gångna veckan var egentligen min semestervecka och jag skulle befunnit mig på Rhodos just nu med mina vänner. Men av flera olika anledningar fick jag avbeställa min biljett. Gick helt enkelt inte ihop med jobbet! Istället blev det allt annat än en ledig vecka. Jobbat mycket övertid! Den kommande veckan blir däremot relativt lugn som det ser ut som just nu. Blir jag erbjuden extrapass så ska jag givetvis ta dom men finns inte behovet så spenderar jag gärna tiden hemma med att fixa. Om inte vädret är fint såklart, då jobbar jag hellre på brännan ihop med Flora Wiströms bok, hihi.

Ha en fin vecka trettio <3.

Gillar

Kommentarer