Min helg

Vardag

I fredags hade jag och min grupp seminarium och efter det firade jag och tjejerna att det var fredag med att äta lunch på Viskan! Vi satt ute på deras uteservering och solen strålade vilket var så himla skönt. Jag åt deras fantastiska bakpotatis med skagenröra och jag dör lite för varje gång jag äter den. Herregud vad god den är. När vi kände oss nöjda var egentligen tanken att vi skulle gå tillbaka till skolan för några timmars grupparbete men vi bestämde oss för att köpa glass istället och sätta oss i Stadsparken en stund istället. Så himla skönt att få lite D-vitamin från solen efter dessa mörka vintermånader!

Strax därefter var det dags för mig att gå till jobbet och jobba tills klockan blev 23.10. Efter det gick jag snabbt hem och sov i några timmar innan det var dags att börja jobba igen 06.45. Hur kommer det sig att man alltid har svårt att sova när man faktiskt måste sova, haha. Kan väl säga att jag inte var särskilt pigg dagen efter men med mina underbara kollegor så gick arbetsdagen bra ändå! Direkt från jobbet åkte jag sedan till stallet för skoning. Ytterligare ett vårtecken att Deddan blev av med alla broddar och snösulor!

På kvällen kom sedan min mamma + hennes sambo + min yngsta lillebror. Anledningen till varför dom kom var för att vi skulle fira min kära mor lite i efterskott då hon fyllde år i veckan. För andra gången den här helgen åt jag på Viskan och deras middagsmeny är lika fantastisk som deras lunch. Först delade vi på lite förrätter och sedan åt jag en så otroligt god vegetarisk pasta. Så himla mysig kväll dessutom! Uppskattar tid med min familj så himla mycket. Är så himla glad att dom kom och hälsa de på <3.

Gillar

Kommentarer