Min helg!

Vardag

Sicken fantastisk helg det blev! Allting var långt över mina förväntningar. Fredagen blev sjukt lyckad hemma hos oss. Det verkade som att alla hade det trevligt och det funkade verkligen bra att vi var så många i vår inte särskilt stora lägenhet. Jag och Richard fixade en mojitobål och bjöd på shots som blev så himla goda. Dom var verkligen ett mellanting av det där otroligt starka och de där som bara smakar saft. De enda problemen var värmen, det var verkligen så varmt samt ljudnivån. Men men det gick ju ändå hur bra som helst!

När klockan var halv elva tog vi bussen till Göteborg där vi hämnade på klubben port du soleil. Har aldrig varit där innan faktiskt men det var väldigt bra! Jag och Richard var hemma i Borås vid 4 ungefär och dagen efter vaknade jag upp till sång av honom. Världens finaste människa verkligen. Fick mina presenter från honom samt en lite grodtårta <3.

Efter frukosten satte vi igång att städa upp gårdagens kaos inför att mamma, Uffe och Lina skulle komma. Men det var inte bara dom som kom för att fria mig utan också mormor, morfar, min moster och min kusin. Så himla fina är dom som satte sig i bilen och åkte hela vägen till Borås över dagen endast för att fira mig. Blev så himla glad och överraskad!!

​När alla hade åkt hem till sig igen stannade Lina kvar hos oss och vi gick ut för att dricka en drink. Därefter hamnade vi på klubben ​The factory ​här i Borås och sicken kväll det blev. Kvällens tema var afro-beats vilket vi inte hade en aning om när vi klev in där och vi hade det verkligen så kul. Varenda människa därinne kunde röra på sina höfter förutom jag och Richard som såg ut som stela pinnar. Men inte kollade någon snett på oss för det, folk försökte istället hjälpa oss, hahah. 

Det blev verkligen en fruktansvärt bra helg det här och jag är så glad för de människor som jag har i min närhet. Är så himla tacksam! 

Gillar

Kommentarer

Lina
,
❤️❤️❤️
Eva
,
Klart vi gör allt för att få vara hos dig en så viktig dag:). Tack för ett mycket mysigt kalas. Alice pratar fortfarande om din jordgubbscheescake
malouh
malouh,
Ni är så fina! Det var ju kul att den gick hem hos henne😍
nouw.com/malouh