Min helg

Vardag

I fredags jobbade jag ett kort pass mellan fyra och halv åtta. Värsta ju. Eftersom jag inte hade något annat för mig mer än att plugga så gick jag bara och väntade på att få börja jobba. Kändes himla deppigt att börja jobba när det redan börjat mörkna. Tur att det är mycket människor som handlar i delikatessen på fredagar och att tiden därför gick väldigt fort.

På lördagen satt jag återigen med affärsjuridiken på morgonen. Efter lunch var det dags för mig och Richard att gå till bussen. Vi skulle nämligen hem till Kungälv. Vi mötte upp pappa i stan och åkte med honom hem innan vi blev skjutsade hem till Sandra. Vi skulle ha middag där då min fina vän Matilda och hennes kille var hemma på besök ifrån USA! Det var så himla roligt att få träffa dom <3. Saknar henne här i Sverige! Hon är den roligaste människan som jag känner. Kvällen var supertrevlig. Vi åt tacos, catchade upp så mycket det fick och lekte lekar. Sedan var klockan mycket och Matilda och Egor behövde åka för att packa väskorna innan deras plan gick tillbaka till USA dagen efter.

Vi tog en välbehövlig sovmorgon på söndagen. Visserligen blir det aldrig att jag sover ut när jag väl säger att jag ska ha det. Vi dröjde kvar länge i sängen i alla fall och kollade youtube. När vi väl steg upp väntade pappas pannkaksfrukost. Han vill alltid göra det när jag är på besök, hihi! Så gott. Vi satt och pratade en stund vid bordet innan det var dags för oss att åka tillbaka till Borås igen. Ju längre bort vi kom från Kungälv, ju mer snötyngda var träden. Så fint. Vi gjorde ett längre stopp i Göteborg för att äta Sushi till lunch vid bytet av buss. Tanken var väl sedan att vi skulle vara produktiva här hemma men det slutade med att vi kollade på TV istället. Precis så som en söndag ska vara känner jag.

Gillar

Kommentarer