Min helg - Smögen

Vardag

I fredags tog jag min packning (totalt 4 väskor, hehe) på bussen mot Kungälv för att möta upp mina vänner. Vi skulle nämligen spendera helgen i Smögen ihop. I tält dessutom, haha. Vi ville komma iväg rätt så tidigt så att vi kunde spendera några timmar med sol och bad. Hamnade dock i en mindre mysig badvik där vi tröttnade rätt fort! Istället åkte vi förbi Ica och köpte mat, checkade in på campingen och började bygga tält! När jag var yngre tältade jag jämnt med mina vänner i trädgården så var pro på tältuppsättning då. Såhär många år senare var det lite ringrostigt men kom ihåg mer än jag trodde! Så de där timmarna som vi räknade med att det skulle ta blev inte ens en, hihi.

Kan väl säga att vår campingutrustning var knapp. Förutom tält, madrasser och täcken så hade vi inte mycket mer. På vägen upp fixade vi därför vår egen kylningsstation för vår dricka och det funkade mycket bättre än vi förväntade oss. En metallhink från Coop och is från fiskdisken på Ica. Perfekt!

När tältet var på plats fixade vi i ordning oss för kvällens festligheter! Väl färdiga åkte vi in till Smögenbryggan och förfestade på en segelbåt med bryggans bästa ljudsystem i solnedgången. Så himla kul var det! Så kul att vi övervägde att stanna där hela natten. Men när alla andra lämnade gjorde vi detsamma och drog ut och dansade istället! Kul kväll men vi bestämde oss för att dra hem rätt så tidigt då musiken inte var den bästa. Vi köpte med oss pommes med kebabsås (standard) och tog taxin tillbaka till campingen innan vi däckade på våra madrasser istället.

På lördagen vaknade vi tidigt! Inte så konstigt då det var ljust och alldeles varmt i tältet då solen låg på. Vi tog oss in till Kungshamn för att hitta någonstans att äta frukost och hittade en frukostbuffé på ett fik/bageri. Brödet där var himmelskt och likaså pannkakorna! Mums.

Efter det hängde vi en stund på klipporna för att ta ett dopp i havet! Det var SÅ skönt och svalkande. Dock blev det rätt molnigt så vi gick och duschade och bytte om istället. Denna dagen skulle vi nämligen på Amaze Festival. Så väl färdiga åkte vi återigen in till bryggan för förfest på båten innan vi skulle vidare till festivalen. Dock drog världens oväder in så vi fick förfesta under ett tak på bryggan istället. Funkade det med! Skönt för naturen med regn <3. Och lagom tills vi skulle gå så slutade det regna och resterande kvällen var helt regnfri.

Jag och mina fina vänner innan det började regna.

Ewe, Zacke och Emma i sina regnponchos efter det börjat regna!

Vi kom lite senare till festivalen då kvällen skulle bli väldigt lång annars och för att vi helt enkelt inte kände till de första som spelade så bra. Men vi såg Steve Angello, Rebecca Fiona, Vigiland och Otto Knows! Hade så kul där och dansade massor. Gillar verkligen att vara på festivaler, älskar stämningen!

Dagen efter packade vi ihop allting som var helt blött efter skurarna och jättegräsigt:(. Usch! Och efter det tackade vi för oss och åkte hemåt igen. Så himla bra helg det blev! Och tänk, redan till helgen får jag besök av mina favoriter igen. Sicken lyx ändå!

Gillar

Kommentarer