Min frukost idag.

Vardag

Här har vi min frukost från idag. En smörgås med Philadelphiaost och gurka, ett ägg och en smoothie bestående av naturell yoghurt, en banan, avokado och blåbär. Mums!

Hur är det med er då? Jag är trött. Skrev tenta nummer 1 igår och jag tror det gick helt okej. Känner ändå att jag har potential att bli godkänd. Men det återstår att se. Skönt att ha den överstökad i alla fall. Nu kan jag ha 100 % fokus på mikroekonomin istället. Det är det jag sysslat med prick hela denna dagen - tragglat mig igenom en massa övningar. Förutom när jag tog en paus då jag var och handlade med Linnea och Pontus till kvällens middag som vi ska äta tillsammans. Annars är det mikroekonomi för hela slanten för min del idag! Ni anar inte hur oerhört skönt det ska bli när denna perioden är över.

Hade egentligen inget speciellt intressant att säga. Ville mest göra ifrån mig ett litet livstecken och visa att jag överlevde gårdagens tenta! Nu ska jag återgå till det jag gjort hela dagen och så hörs vi när vi hörs. Förhoppningsvis dröjer det inte lika lång tid tills nästa gång ;).

Gillar

Kommentarer