Midsommarhelgen

Vardag

Midsommar är ju bara så himla underbart. Älskar den högtiden! Detta året var första gången som jag var hemma och firade på tre år. För två år sedan var vi i Dalarna och firade, dom andra åren har jag varit på resande fot. Så såg verkligen fram emot en midsommar på hemmaplan i år!

Midsommarafton spenderade vi ihop med Richards familj och deras familjekompisar. Det blev en lugn och väldigt trevlig kväll. Regnet höll sig borta och jag envisades med att ha kjol på mig fastän att det blev lite kyligt på kvällen. Vi spelade kubb, åt somrig jordgubbstårta, grillade och drack vin. Så himla mysigt. När klockan närmade sig midnatt gick vi hemåt igen och det var knappt mörkt då.

Dagen efter åkte jag till min kära vän Ewe. Vi gjorde några ärenden innan vi la oss på hennes altan för att sola med massa peppig musik och en cider i handen. Vi började göra oss i ordning alldeles för sent och var inte mer än halvfärdiga när de andra tjejerna dök upp. Väl färdiga lyssnade vi på ännu mer pepp musik, pratade och dansade innan vi tog taxi till Marstrand där vi skulle tillbringa kvällen. Vi åkte med den bästa taxin man kan tänka sig. Vi satt mitt emot varandra där bak som i en limousin, inuti blinkade det en massa lampor i olika färger, det fanns skärmar i taket som fungerande som karaoke och taxichauffören hade själv en mick så att han kunde prata med oss som en DJ och sjunga med i låtarna. Förstår ni vad kul?!

Väl på Marstrand satte vi oss på en brygga medan solen gick ner. Därefter gick vi till en bar innan vi slutligen hamnade på Såsen. Där dansade vi, stötte på andra bra personer och dansade ytterligare lite till innan vi gav upp och gick och köpte Fish and Chips istället. Är så glad att jag har mina vänner. Dom är fantastiska.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Finaste du! Saknade dej så på midsommar. . Härligt att du hade det så fint 💖