Melvins 1-årsdag

Foton, Vardag

Hej! Tiden har bara sprungit iväg och helt plötsligt gick det flera dagar utan att jag loggade in här. Inte meningen men har mycket i huvudet nu och mycket i skolan så då är det så lätt hänt att bloggen glöms bort/inte prioriteras. Ska göra mitt bästa för att bättra mig men i sista tentaperioden finns det inga garantier för hur mycket jag kommer kunna uppdatera, haha.

Igår på morgonen gick jag och Richard upp tidigt för att åka hem till min mamma. Det var så mysigt! Visserligen satt jag och Richard mest och pluggade p.g.a. tentastress men det var så kul att träffa mamma och Uffe, Axel och Anton. Och givetvis hunden och katten med <3. Vi svängde även förbi hemma hos Jasmine en snabbis då Emma och Patricia precis kommit hem efter deras resa i Asien. Så glad att se dom!

Men den främsta anledningen till varför vi åkte till Kungälv var för att Jennys och Jontes lilla son Melvin fyller 1 år idag! Så vid lunchtid idag åkte vi hem till dom och firade den lille solstrålen. Så himla roligt att träffa dom, det var så länge sedan. Han har växt som en tok och staplar sig fram helt själv nu för tiden. Det är verkligen en underbar unge det där, han har hela rummets uppmärksamhet konstant och springer runt och ler hela tiden. Kommer smila i en hel vecka efter att ha träffat honom. Jag fick även äran att ta en massa bilder på honom och dom blev så fina tycker jag! Det är lätt att fotografera när motivet är det sötaste man sett.

Världens finaste familj.

Gillar

Kommentarer