Lyckat träningspass

Vardag

Just nu sitter jag på bussen påväg till Kungälv. Ska bli så mysigt!! Innan jag satte mig på bussen bestämde jag faktiskt för att gå till gymmet. Var så himla osäker på om jag gjorde rätt eller om det skulle bli tusen gånger värre i ryggen. Men jag klarar inte av att inte göra någonting så det var värt ett försök. Jag har ju haft samma problem för några år sedan och vägen ut den gången var träning. Antagligen är det samma sak denna gången. Så jag började att gå på bandet i en halvtimme. Ena kvarten i rätt så rask takt på plan mark. Andra halvan i lite lägre fart men med lutning. Jag fokuserade så mycket jag bara kunde på min hållning och på att gå rätt. Det gjorde rätt ont, men smärtan eskalerade inte heller. Efter det tog jag några lätta vikter, en yogamatta och en pilatesboll och gjorde några lätta övningar som jag hade på mitt träningsschema förra rehabsperioden. Jag var väldigt försiktig och noga med att känna efter. Och det kändes fakiskt bra. Som att det gjorde nytta för stunden. Det finns framförallt en övning som sträcker ut ryggen ordentligt som känns extra befriande. Det är inte så att smärtan försvann, men det känns precis som att stretcha ett lår med träningsvärk. Det är en skön känsla. Så jag ska fortsätta såhär. Så ofta jag bara kan för med facit i hand så vet jag att det hjälper. Dock ska jag antagligen ta hjälp också, för ryggen är viktig och något som man måste ta på allvar. Ifall det finns något mer att göra för att åtgärda detta.

Just nu känner jag lättnad, jag känner igen mig i min egen situation och jag tror jag har lösningen på problemet. Jag har gjort det förut och jag vet att jag kan! Jag både hoppas och inte hoppas på att det är samma. Hoppas gör jag eftersom att jag vet att det går att fixa, men jag hoppas inte eftersom jag vet att det kommer bli tufft. För isf måste jag mala dessa otroligt tråkiga övningarna minst en gång om dagen alla dagar i veckan. Ja ni hör ju, det är dötråkigt! Men är det det som krävs så är det bara att göra!

Gillar

Kommentarer

rosachica
rosachica,
I bloggen tipsar jag just nu om en Chanel look alike väska för 215 kr - Originalet kostar ca 40.000 kr så är ett riktigt bra Lyx vs Budget tips! 😃 och även om mina REAfavoriter där det är HALVA reapriset! 😃
nouw.com/rosachica