Lördag = Pluggdag

Vardag

Vad gör man mer än att plugga när tentorna närmar sig? Inte mycket. Lägenheten hade behövts städas, jag hade behövt träna men jag gör inget annat än att plugga. Tar lite små pauser ibland och försöker plocka i ordning lite allt eftersom men allra helst hade jag velat sätta på högtalaren med min bästa spellista, dragit på mig städhandskarna och städat varenda millimeter av lägenheten - men det får vänta tills efter tentorna. Just nu sitter jag och pluggar mikroekonomi och tar i mitt hår. DET ÄR SÅ OVANT. Håret kittlar liksom mina axlar!! Men jag börjar få lite hopp inför denna tentan ändå. Det känns som att bara jag ger mig fan på det så kommer jag att fixa det! Det blir så mycket lättare att plugga bara man har den inställningen.

Ikväll ska jag dock klappa ihop böckerna lite tidigare än vanligt då jag och ett gäng tjejer från klassen ska äta mat ihop och kolla på mello. Vi alla kände att det var kul att hitta på något men det känns dumt att exempelvis gå ut och dansa eller något eftersom vi alla vill kunna plugga nonstop på söndagen också utan tungt huvud. Så jag ser jättemycket fram emot kvällen.

Känner mig så glad idag annars. Solen skiner, plugget känns lite lättare, jag börjar känna mig finare i mitt korta hår och jag tror att kvällen kommer bli najs. Då finns det inte mycket annat än att vara glad. Trevlig lördag på er så hörs vi när vi hörs! <3

Gillar

Kommentarer