Lite saker som snurrar i huvudet en onsdagskväll.

* Jag har börjat vänja mig helt och hållet med mitt hår och jag trivs så bra med att det är kort. Det känns så friskt på något sätt och det känns så mycket roligare att gå utanför dörren nu. Fastän att jag lägger ner exakt samma tid som tidigare på mitt hår på morgonen, dvs endast borstar ut det, så känns det som att det blir som att jag har lite mer "frisyr" nu än vad jag hade tidigare när det endast hängde där.

* Att det är så oerhört underbart att det är ljust till halv åtta nu för tiden. Jag trodde inte att jag var speciellt påverkad av mörkret men nu när de ljusa tiderna väl kommer så inser jag att det var jag visst.

* Det är så tråkigt för jag upplever att jag har någon form av skrivstopp. Jag vill så gärna skriva men när jag väl har det tomma inlägget framför mig så går det så trögt för mig att fylla det. Jag älskar ju att skriva de där mer känsloladdade texterna som kanske inte är så intressant för alla andra men som jag bryr mig om väldigt mycket. Ni vet när man skriver helt och hållet för att lätta lite på hjärtat eller också att dela med sig av sina åsikter eller liknande. Har så himla svårt för sånt nu för tiden men vill verkligen jobba på att få skrivstoppet att släppa så att jag kan skriva precis sådär mycket som jag egentligen vill göra.

* Likaså vill jag bli tusen gånger bättre på att dokumentera mitt liv (med tanke på hur intressant det är, hehe lol) i bilder. Jag älskar ju att ta bilder men har liksom inte så mycket inspiration på vad jag ska ta för bilder osv vilket gör att kameran får ligga kvar i lådan istället. Hoppas det blir bättre nu i vår och till sommaren!

* Det riktigt kliar i hela min kropp angående att släppa allt och resa iväg. Mina vänner är ju i Asien (två av dom kom hem idag dock <333) och då blir man ju inte direkt mindre sugen på att komma iväg på sin egen drömresa. HOPPAS jag går den ledighet jag ansökt om säger jag bara. Har sådan enorm resfeber nu.

* Ibland blir jag så himla frustrerad på mig själv då jag är en övertänkare av allra högsta grad. Det finns så mycket saker som jag lägger ner hur mycket energi som helst på men som ingen annan i min omgivning hade brytt sig om alls. Ibland vill jag bara säga till mig själv att "ta det lugnt nu och slappna aaaav lite!!". Hade behövt det ibland tror jag.

Gillar

Kommentarer