Lite om mig just nu

Tankar och åsikter

* Just nu skulle jag säga att jag mår så himla bra. Jag mår verkligen bra. Jag känner mig glad och helt bekymmersfri typ. Är så nöjd med så mycket just nu och att denna sommaren är passerad utan ångest gör mig helt lycklig. Om några veckor lär det inte låta detsamma när tentan närmar sig, haha.

* Det går inte en endaste dag utan att jag tänker tillbaka på Kapstaden och Dunoon där vi jobbade. Jag saknar barnen på förskolan och barnen på eftermiddagsprojektet, jag saknar maten, miljön, atmosfären, alla de andra volontärerna, Saltycraxx. Jag saknar till och med de kalla nätterna, att ständigt vara på sin vakt och de vita rostmackorna som vi åt varje dag till frukost.

* Att skolan dragit igång igen är bara så himla roligt. Älskar studentlivet så mycket.

* Jag har inte ätit kött på väldigt länge. Det började med att jag och Richard skulle ha en vecka utan kött som blev en månad och enda fram tills nu i princip.Till en början åt jag det någon gång ibland när vi var bortbjudna och så men nu är det säkerligen närmre ett halvår sedan jag åt kött. Det är så enkelt att undvika det nu för tiden och det är så mycket billigare. Men jag äter fisk och skaldjur ibland.

* Jag tror inte jag är ensam om att varje dag när man kollar in i garderoben känna att "jag har inga kläder", men alltså på riktigt jag har så oerhört lite kläder just nu. Känt klädbrist i över ett år (bra sammanträffande med att jag blev student typ då, hehe).

* Känner mig inte alls van vid den här känslan men är faktiskt riktigt pepp på höst. I vanliga fall brukar höstångesten vara enorm för mig vid den här tiden men just nu ser jag fram emot denna årstid då den innebär sena pluggkvällar med pyjamasbyxor och ljus och det är faktiskt ganska mysigt.

* Jag är så himla sugen på att fixa om här hemma, kan helt trött när jag kollar mig runt omkring ibland. Speciellt inne på toaletten där det är kaos. När vi flyttade hit bestämde vi oss för att det endast skulle vara en provisorisk lösning och den har absolut gått över sin tid. Vi har ju bott här i över ett år nu!! Sedan finns den en hel del andra saker som jag också vill ändra. Kanske att detta kommer bli vårat lilla höstprojekt ;).

Kram.

Gillar

Kommentarer