Lite känslor och tankar just nu

Tankar och åsikter

När uppdateringen inte är särskilt bra just nu så tänkte jag såhär på kvällskvisten när jag äntligen stängt ihop skolböckerna att jag kunde skriva ner lite allmänna känslor och tankar just nu. Bara för att uppdatera lite om vad som cirkulerar i mitt huvud just för tillfället när jag inte skriver om det dagligen!

♥ För det första måste jag verkligen få tag i en fin och varm kappa NU. Det är snart novembermånad och jag går fortfarande runt med min skinnjacka. Kan säga att det börjar bli för kallt för det. Hade gärna klätt mig i något varmare nu när årstiden för skinnjacka börjat passera. Men jag tycker att det är så svårt?! Jag vill ha en rätt simpel, svart kappa som går till halva låret ungefär som är varm och som inte kostar hur mycket som helst. Tänker att mina krav inte är särskilt höga men ändå har jag inte hittat någon som faller mig i smaken än som inte kostar alldeles för mycket. Har ni tips på vart man kan hitta snygga kappor för ett okej pris får ni gärna tipsa mig om det!

♥ När vi ändå är inne på klädspåret så behöver jag även utvidga min garderob. Jag är inte tjejen som lägger halva min lön på kläder utan dom spenderar jag på annat som jag knappt själv vet vad det är, haha. Jag skulle i alla fall verkligen behöva några nya plagg för jag har i princip ingenting att ha på mig. Efter ett år som anställd i butik så har jag liksom inte riktigt fokuserat på att vara "vardagsfin" som man är när man har andra jobb som inte innebär arbetskläder eller när man går i skolan. Det plagg som jag handlat har mer tillhört kategorin sommarkläder eller kläder som passar sig till fest. Dock tar det emot så himla mycket att köpa kläder eftersom att jag också behöver en kappa. Allting kommer bli så dyrt, haha. Vilka i-landsproblem.

♥ Jag fick precis reda på att vi blev godkända på rapporten som var vår första inlämning! Såååån lättnad. Sjukt skönt att kunna släppa den förgått nu.

♥ Jag saknar att kunna vara spontan. Jag känner mig så tagen av tiden då jag knappt har någon tid över till någonting annat. Skolan tar extremt mycket tid vilket jag såklart alltid räknat med och som jag prioriterar högst. Men varenda liten ledig tid äts så fort upp av planer så att om jag funderar på att gå på bio med Richard eller att åka och fika med en vän så kan det ske först om flera veckor vilket kan vara så tråkigt. Låter som att jag försöker vara viktig och upptagen vilket såklart inte är fallet, haha. Men det finns så mycket människor jag vill träffa och saker att göra men på tok för lite tid. Kan vara väldigt frustrerande. Samtidigt lever jag rätt mycket i nuet och är rätt virrig för tillfället vilket gör att det inte riktigt överensstämmer ibland. Lite jobbigt kan det vara.

♥ Jag är jättenöjd med min nya telefon. Men den är så stor!! Är inte alls van vid att smsa med den utan jag skriver fel hela tiden. Så frustrerande många gånger. Hoppas jag vänjer mig fort ;).

♥ Jag saknar ridningen så att det gör ont i hela mig. Jag saknar min vardag där varenda ledig tid spenderade hos den finaste ponnyn som jag vet. När jag hela helger var i stallet från morgon till kväll och bara pysslade. När mina torsdagar innebar hoppträning och när det var tävlingar på lördagar eller söndagar. Jag saknar att mocka, fixa i ordning mat och att soppa stallgången. Jag saknar att ta in Deddan från hagen en regnig höstdag, spola av benen och lägga på ett nytt täcke så att han kan torka. Jag saknar att gå till stallet iskalla vinterdagar då man får springa in i sadelkammaren varannan minut för att värma sig. Jag saknar när paddocken äntligen tinas igen och när man kan rida utan ridhandskar utan att det är för kallt. Och jag saknar sommardagarna när man får rida antingen jättetidigt på morgonen eller sent på kvällen för att undvika värmen. Jag vet att hästryggen bara är ett telefonsamtal iväg. Att jag när som helst är välkommen att sticka iväg på en ridtur bara jag och Deddan. Men det kommer ändå inte att vara som förr. Jag är inte alls lika tränad längre. Deddan står inte i stallet som jag känner igen mig i. Det är inte längre jag som väljer all utrustning. Det är inte längre jag som ser till att han mår bra. Och det saknar jag. Det värker inom mig. Konstant.

♥ Någonting som kan bokstavligt suga med att bo i Borås är att jag bor tillräckligt långt bort från nära och kära för att det ska kännas jobbigt att åka till Kungälv, men samtidigt tillräckligt nära för att man ska kunna åka dit. Misstolka mig inte, jag älskar att hälsa på vänner och familj. Ser verkligen fram emot kommande trippar dit. Men ibland kan detta kännas jobbigt. För min egen del kan det ibland vara jobbigt att åka de 9 mil som skiljer men jag kan ändå inte skylla på att vägen är för lång fastän att det är så det känns för mig. Förstår ni vad jag menar?

♥ Att jag är otroligt lyckligt lottad. Jag har flyttat hemifrån till en jättefin lägenhet och jag bor tillsammans med den människan som jag gillar allra bäst. Vi delar vardagen tillsammans och det finns ingenting som jag älskar så mycket som det. Att varje natt somna bredvid honom och att morgonen därpå vakna bredvid honom igen. Det är det bästa jag vet. Kommer aldrig tröttna på det.

Gillar

Kommentarer