Lite bilder från mobilen

Foton, Vardag

En supergod pasta från en restaurang som heter Sapori och så den superfina rosa himlen som låg över Borås en eftermiddag.

En bild från när jag smakade på Noccos nya smak "skumtomte" som inte var ett dugg god. hade dock inte förväntat mig något annat egentligen men blev nyfiken och så tyckte jag att burken var fin. Den andra bilden är när vi dukade upp hela vårt bord vid Soffan med tacos och kollade på någonting jag inte minns.

En bild som symboliserar mitt liv i helhet just nu och så min ovve som jag då precis hade färgat gul. På fredag vankas invigning i den och jag är så taggad!!

En bild från i fredags när vi lyxa till det bland feber och täppt näsa med lunch hemtagen från Tugg. Det var så mycket godare än vad jag kommer ihåg. Sen en söt bild på min pojkvän i mössan som han beställde från H&M för ett tag sedan. Förstår inte riktigt vad han ska med den till men den var ju trots allt lite söt ändå, haha.

Och här har vi två bilder på vår fina fina lilla julgran som vi pyntade idag. Jag dör så mysigt det är. Det kanske är aningens tidigt men med tanke på att vi inte kommer fira julafton här i lägenheten så tänkte vi att det var bäst att njuta av den medan vi är här. Det må endast vara en liten plastgran men en väldigt fin sådan om jag får säga det själv.

Gillar

Kommentarer