Lediga tisdag

Vardag

Alltså detta är så olikt mig att tycka att det är skönt att bara vara hemma men herregud vad jag har uppskattat det dessa två dagarna. Det om något måste ju vara ett tecken på att jag behövde vila, haha. När Richard gick upp tidigt till skolan i morse så var det knappt att jag vaknade varken när han gick upp eller när han senare sa hejdå till mig. Det brukar jag ju alltid göra!

Efter frukost och ett avsnitt av "Sofias änglar" så bestämde jag mig för att gå och träna på gymmet. Det var sååå länge sedan jag var där sist i och med introduktionen men det kändes bra att äntligen få träna lite igen! Fick ju sådan grov träningsvärk efter brännbollsturneringen som vi hade för någon vecka sedan och det kändes verkligen som en varningsklocka om att en är otränad, heh. Så får väl hoppas att jag lyckas få ändring på det nu under hösten. Man kan ju hoppas på det! Problemet med att träna på just gym är ju att jag tycker att det är supertråkigt. Idag lyckades jag genomlida 20 minuter på träningscykel först och bara det är en stor vinst för mig. Hade jag däremot cyklat utomhus så hade jag absolut klarat att cykla längre än så. Det sitter endast i huvudet på mig. Är dessutom så feg på gymmet när det kommer till att testa nya saker. Därmed gör jag bara samma styrkeschema när jag är där vilket också gör det tråkigare! Vad jag märkte btw som gjorde mig glad är att min handled verkar blivit ytterligare lite bättre! Nu kunde jag göra en av mina ryggövningar som liknar en armhävning ungefär nästintill helt utan att det gjorde ont, innan har jag inte kunnat göra den alls. Wohoo!

Nu ska jag iväg på utvecklingssamtal med min avdelningschef på jobbet och efter det ska jag på första mötet med festföreningen. Ha det bra! Kram.


Gillar

Kommentarer