Lazy sunday

Vardag

Då var det söndag och det blev en lugn sådan. Jag vaknade upp hemma hos Malin då jag var på pyjamasparty igår. Det var så himla mysigt! Vi var totalt tretton pyjamasklädda tjejer som åt pizza, drack lite sangria, gjorde lekar och pratade i massor. Det var hur bra som helst med andra ord. Kvar blev sedan jag, Malin och så Lina som pratade ytterligare innan vi till slut somnade lång in på natten. Mysigt. Vid 12-tiden tog jag bussen hem till Borås igen och när jag väl var framme kom Richard och mötte mig och så gick vi till Subway och åt lunch. Vi båda är trötta och sega idag så det var ungefär vad vi orkade med, haha. Gott i vilket fall.

Resterande av dagen har jag i princip endast spenderat i soffan. Vi kollade några avsnitt och norska paradise hotell (hahah lol jag vet men det är faktiskt så mycket bättre än svenska!) och de sista timmarna har jag pluggat lite grann. La dock precis undan boken då det får räcka för idag. Istället ska vi gå över till Linnea och Pontus för att äta middag ihop. Om jag inte minns fel ska vi äta fläskytterfilé (alternativet till fläskfilé när man är student, hehe) och rotfrukter i ugn. Bra avslut på en väldigt bra vecka. Sen ska jag sova TIDIGT idag. Det har nämligen inte blivit många timmars sömn denna helgen. Fredag-lördag ställde vi klockan för att vi skulle få besök av Richards familj och inatt har jag sovit lite från och till. Vaknade en gång med en katt liggandes på mina ben. så himla mysigt. Saknar att ha djur runt om mig.

Två halvbra bilder på Malin från igår får pryda detta inlägg. Hon hade fixat hur fint som helst som ni ser och så beställde vi 5 (!!!!!!) familjepizzor. Vill dock tillägga att det totalt blev två hela pizzor över, haha.

Gillar

Kommentarer