Konsant trött

Vardag

Den senaste veckan/veckorna så har jag känt mig så oerhört trött. Jag har haft ont i huvudet ofta och ögonen känns grusiga. Jag känner mig helt orkeslös och saknar totalt driv. Det spelar ingen roll hur tidigt jag går och lägger mig, det känns ändå som jag sovit alldeles för få timmar. Jag känner mig genomtrött i princip jämt. Förstår ni hur frustrerande detta är? Jag vet liksom inte hur jag ska göra för att ändra på detta heller. Jag sover tillräckligt och jag äter ordentligt. Att dricka vatten är jag väl inte särskilt duktig på men det har jag å andra sidan aldrig varit så förstår inte varför det skulle ge mig konsekvenser nu. Det är framförallt huvudvärken som stör mig. Man blir så utmattad av huvudvärk tycker jag.

Jag börjar tro att det har med värdet att göra och detta att dagarna består av mestadels mörker nuförtiden. Det blir så dystert och mörkt på något sätt som kanske påverkar mig mer än vad jag tror. Dock ser jag mig som en som kan uppskatta denna årstiden väldigt mycket också. I helgen hurrade jag när jag fick se snön utanför tågfönstret på vägen mot Örebro och jag saknar när man trimmade hästen i regnet under strålkastarna ute på ridbanan en kall oktoberkväll.

Vad denna trötthet kommer ifrån vet jag inte. Jag ska gå och lägga mig prick nu när jag skrivit färdigt detta inlägg och imorgon ska jag dricka bra med vatten och boosta med en massa vitaminer. Om jag håller i det så kanske det går över. Det hade varit väldigt skönt.

En bild från i helgen.

Godnatt, kram.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Kanske en stund i solariet skulle hjälpa lite ljus och värme ❤