Kattungar

Foton

I somras fick pappas honkatt kattungar. Om jag minns rätt var det totalt 4 stycken, tre vita och en grå. Och en dag när jag var där och hälsade på så kunde jag bara inte motstå att ge mig på att försöka ta lite kort på dom. Det var minst sagt en utmaning, hahaha. Dom sprang högt och lågt överallt och ville inte stanna för en sekund för att låta mig ta en bild. Hade helt glömt bort att jag hade dessa bilder men tänkte att det kunde vara lite roligt att dela med mig av då dom är så himla söta!😃 Den gråa kattungen heter Janson och det är min brors katt som vi har behållit.

Kan för övrigt inte låta bli att skratta åt deras totalt uppspärrade ögon! Allting är så nytt för dom med tanke på att dom precis vågat kliva ut ur deras lilla bädd. Så fastän att dom försöker vara modiga och kaxiga så är dom det inte haha.

​Kan också säga att jag har otroligt mycket i pluggväg nu fram tills nästnästa vecka så för mig är det plugg nonstop fram tills dess. Därför kommer det kanske vara lite glest med uppdatering här fram över. Kanske flikar in någon gång ibland men det är inte vad jag kommer prioritera i första hand direkt! 

Gillar

Kommentarer

Mormor
,
Axels eller Antons?