Jag är tillbaka!

Vardag

Hej!

ÄNTLIGEN är denna pluggperioden över! I alla fall tills dess att vi får tillbaka resultatet. Tentan i fredags kändes inte jättebra dock... Det var några saker som jag inte hade koll på och det gör mig osäker. Men det krävs 50% för godkänt och jag håller tummarna för att jag lyckas samla ihop tillräckligt med poäng ändå. Hade blivit så glad då! Annars är det inte värre än att göra en omtenta även om jag allra helst slipper det. Efter tentan drog jag hem till en klasskompis där en massa andra glada klasskomipisar var och firade att tentaperioden var över! Så himla kul var det. När dom andra drog vidare ut så fick jag dock bege mig hemåt då jag skulle börja jobba tidigt dagen efter. När jobbet sedan var färdigt så åkte jag till Richards familj på kalas för att fira hans lillebror. Det var trevligt det! Var så himla trött bara så när vi skulle sova så gissar jag att somnade precis i samma sekund som jag la mig i sängen, haha.

Idag har det varit en helt underbar dag! Det har varit helt klarblå himmel och strålande sol som värmt skönt. Det blev till och med premiär för skinnjackan, woho. Jag och Richard gick en sväng på stan och handlade lite. Jag kom hem med en stickad tröja och en bomberjacka som jag fortfarande är lite skeptisk till om jag ska behålla den, skulle egentligen velat ha en storlek större men det är nog mest för mitt eget tycke. Tror egentligen att den sitter rätt bra på mig! Så får fundera på det där. När vi kom hem fick jag ett ryck och stack ut och sprang dessutom! Vill ju så gärna komma igång och träna men den senaste månaden så har inte riktigt den tiden funnits. Får hoppas att jag kan komma igång lite bättre nu!

I övrigt lär jag få betydligt mer tid till att skriva och uppdatera här och det är jag glad för. Tycker det är roligt att dokumentera så det lär det bli mer av i fortsättningen!

Puss och kram, skumbanan.

Gillar

Kommentarer