It´s thursday

Vardag

Godmorgon!

Vaknade av mig själv vid 6 idag fastän att jag inte hade tänkt gå upp förens halv 8 typ. Hur skönt är inte sånt? Så kunde ligga kvar i sängen och halvsova en stund. Första gången på länge som jag hade lätt för mig att gå upp!

Det är torsdag idag dessutom och har flera saker som jag måste få gjort. På skolan har vi något som heter STARK-dagen. Det innebär att en massa företag kommer dit så kan man gå runt och prata med dom typ, lämna CV om man skulle vilja och sånt. Ska gå där en stund med Nathalie! Efter lunch ska jag till Deddan eftersom veterinären kommer dit. Håll tummarna för att det går bra. Sen efter det ska jag fortsätta packa eftersom att jag åker till Åre på lördag kväll. Är så sjukt taggad!! Ikväll ska jag och Richard äta en god middag och mysa också eftersom det är vår sista middag tillsammans på ungefär en vecka.

Jag lär skriva någonting ikväll efter veterinär besöket eller så kommer det en uppdatering om det imorgon. Hoppas ni får en fin torsdag! Själv ska jag snart gå bort till skolan och prata med företag. Kram!

Gillar

Kommentarer