It's friday!

Vardag

Som jag längtat efter att det ska bli fredag, och nu är den äntligen här och har dessutom nästan passerat! Jag har pysslat precis hela dagen med förberedelser inför morgondagens middag med mina tjejer. Ser verkligen fram emot den sååå mycket! Har varit ute och sprungit i tre olika omgångar idag på stan. Först köpte jag en luftmadrass så att mina gäster får plats att sova här. Omgång nummer två sprang jag runt i lite butiker på jakt efter någon fin topp utan framgång och min sista vända ut så var jag på Ica och handlade allt till maten. Gillar verkligen att bjuda folk på mat. Inte för att jag alls är särskilt duktig i köket utan bara för att det är så himla kul!

Under eftermiddagen har jag förberett en del inför imorgon. Efterrätten är helt klar och så har jag förberett lite andra saker! Tänker att jag ska försöka ta bilder på middagen imorgon så att jag kan dela med mig av det här. Det enda som jag inte lyckats göra idag är att plugga.. Visserligen var jag fullt medveten om att jag antagligen inte skulle hinna med det men jag har ändå haft mina förhoppningar om att hinna med åtminstone lite grann men får göra det en annan dag helt enkelt.

Imorgon jobbar jag först ett kort pass på 5 timmar. Det var länge sedan jag jobbade så det känns faktiskt helt okej! Saknat det lite. Det är dessutom inte något riktigt jobbpass utan jag ska gå bredvid en annan och "kompetensutvecklas". Jag har säkerligen nämnt det innan men eftersom våd butik är stängd just nu så är vi utplacerade i de andra butikerna för att gå bredvid och lära oss rutiner och sånt från de andra butikerna. Så imorgon ska jag gå med i delikatessen. Blir säkert bra!

Trevlig helg på er fina <3.

Gillar

Kommentarer

watilda
watilda,
Det låter som du har haft en bra dag! Jag har just nu en veckans blogg tävling hos mig och det hade varit roligt om du ville vara med och tävla. Du hittar inlägget under kategorin veckans blogg/tävlingar. Kram:)
nouw.com/watilda