Huvudvärk

Vardag

Godmorgon, eller rättare sagt goddag!

Igår när jag kom hem från skolan så hade jag så himla ont i mitt huvud. Tänkte att det som vanligt berodde på att jag druckit för lite vatten men fastän att jag drack flera glas vatten så försvann inte huvudvärken. På eftermiddagen så började jag även frysa samtidigt som jag fortfarande var väldigt varm, ni vet såna där riktiga feberkänslor. Tog det därför väldigt lugnt hela kvällen. Ville egentligen gå till gymmet men jag hoppade över det eftersom jag vet om att jag knappast kommer må bättre om det nu är så att jag höll på att bli sjuk så var det bara att stå över. Vi gick och la oss rätt tidigt och jag har vaknat till och från hela natten. Ena gången har jag frusit och andra gången dött av värme. Vaknade sedan vid sju och kollade telefonen en stund tills jag somnade om och vaknade klockan tio nästa gång. Så himla trött var jag.

Jag har lite svårt att avgöra hur jag mår idag. Känner mig hängig och mitt huvud gör fortfarande ont men om det är feber eller inte vet jag inte. Har haft lite problem med huvudvärk det senaste så det behöver inte vara feber. Oavsett kommer jag nog bara att ta det lugnt idag så att jag mår bättre imorgon då jag ska jobba mitt första jobbpass. Jag hoppas innerligt att jag mår bra tills dess för vill verkligen börja jobba nu. Ser fram emot att få in lite pengar på mitt konto som inte består av studielån, haha.

Btw så beställde jag en kappa igår! Jag hoppas verkligen att den är fin och bra, då kommer jag bli så himla glad! Har dock inte alls speciellt höga förväntningar men man kan ju hålla tummarna i alla fall. Passar den så tror jag att jag har det mesta till vintern då mina nya skor också har kommit! Då ska jag stänga igen min plånbok igen för det har svidit bra i den senaste veckan :(. Så himla typiskt mig! går verkligen och skjuter upp på köp så länge jag kan bara för att jag så gärna inte vill lägga pengar på sånt. Dessutom hatar jag att både prova skor och jackor bara för att jag har sådan himla stor beslutsångest.

En rolig sak dessutom är att vi nu fått våran lägenhet nymålad! När vi flyttade in här i somras så hade dom som bott här innan haft fel färg när dom skulle täcka över spacklingen över de hål som var gjorda i väggarna. Den färgen dom använt var glansigare än själva väggfärgen så det såg ut som fettfläckar på hela väggarna - INTE fint. Dom lovade att dom skulle komma och måla om vår lägenhet i augusti men det gjorde dom inte så efter tjat från våran sida så kom det äntligen en målare denna veckan. Så nu är väggarna helt jämnt vita och det ser så mycket bättre ut!

Gillar

Kommentarer

Mamma Mu
,
Härligt med nymålat! Kanske skulle du gå till optikern och kolla din syn? Puss
malouh
malouh,
Vill helst inte det🙁
nouw.com/malouh