Hemma igen

Vardag

Jag har varit hemma hos Ewe hela helgen. I morse gick jag upp lika tidigt som Ewe som skulle åka till jobbet för att åka hem till Borås igen. Var med andra ord uppe bra tidigt då hon börjar jobba 06.30 i Göteborg. Kände att det var lika bra att åka hem samtidigt då jag ändå vaknade samma tid som henne! I Kungälv och Göteborg var det riktigt skitväder med ÖSregn och massa åska och blixtrar. Ovädret var verkligen precis ovanför oss ett tag så i samma sekund som blixten kom så åskade det. Det var mysigt att komma hem till Borås igen. Richard låg fortfarande och sov när jag kom hem med tanke på att jag var hemma innan klockan ens blivit 8. Kröp direkt ner i sängen bredvid honom och han vaknade inte fören att jag låg bredvid honom, haha <3.

Idag är det måndag och vad jag ska göra är att träna och att jobba i några timmar senare i eftermiddag. Egentligen skulle jag gå på fotbollsmatch idag med ett gäng från klassen men dessvärre hade jag glömt bort att jag jobbade så får helt enkelt avstå. Tråkigt. Dock är det mellan Elfsborg och AIK och med andra ord inga lag som jag håller på + att vädret inte är tipptopp idag så känner inte att jag går miste om jättemycket även om det är roligt att umgås med mina klasskompisar. Men det kommer fler gånger gissar jag!

Här är gårdagens underbara middag som jag och Ewe fixade! Det är spenatpasta med tomatsås, ruccola och massa parmesan. Den var sååå god.

Gillar

Kommentarer