Hells burger + Hoffmaestro

Foton, Vardag

Hejsan! Här har det ekat tomt i ett par dagar. Jag har nämligen varit i morfars sommarstuga över helgen! Vi har haft det bra, så kul att träffa släkten en sväng <3. Men mer om det en annan dag!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I torsdags gick jag, Richard + hans två syskon Linnéa och Robin och åt på Hells burger. Det är en hamburgerrestaurang som ligger mitt i centrum här i Borås och som vi länge varit sugna på att testa. Just denna torsdagen fick vi tummen ur att äntligen gå dit! Vi hade turen att vi fick det sista bordet på uteserveringen vilket passade super eftersom det var så fint väder! Vi började med att beställa in dricka varav jag tog en hallonmojito. Det måste vara livets drink. Så himla god! Vi fick vänta ett tag på maten då det var mycket andra människor som var där! Men det gjorde inget, vi väntade ju på något gott! Maten var nämligen så himla god! I min hamburgare var det en ostfylld svamp istället för en skiva kött eftersom jag helst avstår kött. Den var otroligt gott!

När vi ätit färdigt fick vi runt lite grann innan vi gick till Stora torget för att kolla på Hoffmaestro. Som jag nämnt tidigare finns det något som kallas för sommartorsdagarna här i Borås vilket är varje torsdag under sommaren. Under dessa dagar är det rena folkfesten ute på gatorna då det kommer en massa artister hit! Det är helt gratis att gå och kolla dessutom. Denna gången var det som sagt Hoffmaestro och det var den sista sommartorsdagen för i år. Dom var faktiskt bra! Hade inga vidare förväntningar eftersom jag endast känner till en låt som dom gjort men dom var riktigt underhållande att kolla på! Det var en väldigt roligt kväll!

Nu ska jag sova. Kommande vecka kommer bli lagom kul för mig eftersom jag har massor med jobb att göra! Så jag ursäktar redan i förväg ifall uppdateringen inte är lika mycket! Ha en trevlig vecka. Kram!

Gillar

Kommentarer