Hejsan.

Vardag

Det var ett tag sedan som vi hördes och jag nämnde ju i söndags att jag började känna mig lite små sjuk. Jag jobbade över tre timmar den dagen för att vi hade väldigt mycket att göra. När jag sedan kom hem den kvällen så mådde jag inte alls särskilt bra och på måndagsmorgonen hade jag feber :(. Har varit helt orkeslös och mestadels legat i soffan med täcke på och knappt gjort någonting alls. Dötråkigt har det varit. Ni som känner mig vet att jag blir enormt uttråkad av såna dagar. Fy.

Jag gjorde ett försök att gå till skolan på en föreläsning på tisdagen men insåg att jag inte fick ut någonting av den då jag inte hängde med alls så gick hem i första pausen och stupade i soffan igen för ytterligare en heldag utan att göra någonting. Supertrist. Skulle även jobbat men det fick jag också hoppa över... Igår däremot så började jag känna mig något bättre så att jag i alla fall kunde beta av lite plugg i omgångar. Det var skönt eftersom man får rätt mycket ångest av att inte plugga när tentorna ligger alldeles i början av nästa år.

Idag har jag inte haft någon feber alls (i alla fall har jag intalat mig själv att jag är frisk) så idag har jag varit i skolan från 08.30-17.00. Vi har dels suttit med ett grupparbete och så hade vi föreläsning efter lunch! Nu är jag trött i huvudet och ska snart laga middag.

Hoppas ni haft en fin dag.

Gillar

Kommentarer