Hejhej

Vardag

Fastän att jag varit ledig det senaste så har jag haft så sjukt mycket att göra. Så mycket att jag på sätt och vis känt mig mer stressad än vad jag gjorde innan tentorna. Okej, det var en överdrift men jag förväntade mig lugn och ro mellan kurserna och det har varit allt annat än lugnt. Blir stressad när jag har mycket att göra, inte riktigt har koll på vad som väntar och när jag saknar framförhållning i planeringen. Det är så onödigt att stressa när det handlar om att göra roliga saker. Egentligen har jag haft en helt fantastisk helg men det glöms lätt bort när det blir stressigt.

På fredagen träffade jag mina extremt saknade vänner Ida, Felicia och Alice på Andra Lång och det var så sjukt kul. Vi var runt på ett gäng olika barer men det var så mycket folk överallt så lyckades endast få bord på två. Men gud vad mysigt det var att träffa dom <3. När det slutligen blev dags för oss att röra oss hemåt så åkte jag hem till Richards föräldrar där Richard var och sov där.

Dagen efter hade vi kalas för Richards lillebror. Alltid kul med kalas! Dessutom när en av gästerna är en tvåmånaders bebis <3. Efter tårtan hoppade jag på en buss mot Borås för inflyttningsfest hemma hos Amanda. Så HIMLA rolig kväll. Och mådde precis som jag förtjänade dagen efter, haha. Men mamma kom till Borås och hjälpe mig lite med saker i stallet och det var helt klart min stora räddning den dagen och fick mig att må tusen gånger bättre!

Det var min helg det! Är så glad över att jag har så mycket fina människor i mitt liv och att jag lyckades träffa så många av dom på en ynka liten helg <3.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Glad att att finnas för dej mitt älskade hjärtebarn 💖