Hej söndag!

Vardag

Det var ett tag sedan nu. Så det oftast brukar bli på helgerna för min del! Har haft fullt upp och inte varit hemma så har helt enkelt inte riktigt haft tid. I fredags jobbade jag mitt första jobbpass vilket gick bra! Mina kollegor verkar väldigt trevliga och jag tror jag kommer lösa det bra att stå i delikatessen när jag väl kommer in i det. Kändes inte som att det var några svåra moment bara det att det är mycket att hålla koll på. Är otroligt glad över att delikatessen i princip endast består av färdigmat nu för tiden. Typ kycklingspett, lasagne och potatissallader. Vi har endast ett gäng skinkor som vi behöver skiva upp om kunden vill ha det samt att vi sköter den grillade kycklingen. Jag har ju lite svårt för att hantera kött i vanliga fall så jag är lättad över att det inte var värre än så!

När jag slutade i fredags mötte Richard och hans kompis Joel upp mig och så gick vi och beställde pizza. Därefter tog vi det lugnt och kollade på fotbollen! Det var mysigt. I lördags åkte vi till Richards föräldrar för att fira hans syster som precis fyllt år. Trevligt!

Nu är vi tillbaka i Borås igen och ska snart äta lunch. För min del kommer denna dagen bli rätt lugn. Har lite plugg att gå igenom som jag lär fixa på någon timme. Annars ska vi gå till Ica någon gång under dagen och veckohandla. Annars händer det inte mycket mer än så. Ska försöka ladda upp inför kommande veckan som kommer vara lite mer intensiv jämfört med den senaste veckan, haha.

Två bilder på mig från igår i min nya skjorta! Tycker om den.

Gillar

Kommentarer

Mamma Mu
,
Finaste dotter ❤❤❤