Hej igen!

Vardag

Ja vart ska jag ens börja? Det var ett tag sedan vi hördes kan man helt klart säga. 19 december för att vara exakt och sedan dess har julen hunnit passerat och så har det hunnit bli ett nytt år. Välkommen 2018! Fastän inte det var min plan från början så har har det varit rätt skönt med en liten paus då jag tycker att både jul och nyår är rätt överskattade traditioner. Sedan jag blev student har jag dessutom inte haft några julkänslor alls eftersom tentorna ligger i början av januari. Har inte riktigt kunnat slappna av då. Är dock evigt tacksam för den fina familj som jag har. Jul är ju trots allt väldigt mysigt och en bra anledning att få träffa alla nära och kära. Även om det fick bli i en mindre utsträckning mot andra år så är jag glad för allt vi hann med.

Jag ville mest visa ett livstecken. Har saknat att skriva här och att lägga ut bilder. Än har jag dock fortfarande en tenta kvar men på onsdag skriver jag den och efter det är jag äntligen lite ledig igen och kan för en gångs skull få andas ut. Det är skönt att få se ljuset i tunneln. Har så mycket saker som jag ser fram emot att göra och som jag skjutit upp att göra då jag prioriterat att plugga istället. Jag vill träna, läsa, redigera bilder, hälsa på Deddan, umgås med mina vänner, pyssla här hemma och bara ta det lugnt för en gångs skull. Behöver verkligen det nu!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon väntar sista intensiva pluggdagen på ett tag. Ursäkta språket men helvete vad skönt det ska bli när denna perioden är över!

Kram och godnatt.

Gillar

Kommentarer