Hej från Åre

Resor

Här kommer ett väldigt trött men glatt hej från Åre! Vi har sovit här i två nätter nu varav två återstår och vi har det så himla bra. Trivs verkligen hur mycket som helst! Vi gör saker hela tiden så jag har helt glömt bort det där med min lilla blogg att det kanske hade varit roligt att dela med mig lite av vad vi gör så tänkte göra det lite kortfattat!

På söndagen rullade en alldeles för full buss från Borås. Vi alla hade sittplatser men bagageutrymmet var alldeles för litet (typ 20 stora resväskor som inte fick plats) så vi fick knö in dom i mittengången i bussen. Kanske inte det bästa men det gick. Bussresan var lång och många gånger jobbig med tanke på att jag har lätt för att bli åksjuk men gick ändå förvånadsvärt fort och bra ändå. Vi åkte i princip bara på mindre vägar som var isiga och ensamma. Väl uppe på måndagen fick vi från början lägga alla våra väskor i ett rum eftersom vi inte fick stugan fören 15 ungefär. Under väntan hämtade vi ut våra skidor (som massa människor också skulle göra = KÖ) och sedan åkte vi tills det var dags att hämta ut nyckeln. Vi packade in i stugan sen, handlade mat, lagade tacos (<3333) och så var det dags att göra sig festfin och dra över till grannstugan för förfest. Superkul! Där stannade vi tills vi gick vidare till Bygget som ligger typ en halv minut från där vi bor där vi dansade natten lång.

Igår tog vi oss upp rätt tidigt faktiskt (med tanke på vår knappa sömn och festande igår) och efter lite fix var vi på skidorna igen för ytterligare en dag i backen. Till en början var det blåsigt och immigt men ganska snabbt sprack det upp till blå himmel och vi fick en grym dag i backen! Åkte till lite mer orörda backar med tanke på att dom som ligger vid vår stuga är väldigt isiga och tunga och det var super! Vid 15 var vi hemma vid stugan igen för att direkt dra bort till afterskin. Så roligt! När den var slut var det återigen dags för att duscha sig och fixa innan vår stuga bjöd in till förfest. Därefter drog vi till Bygget igen där Vigiland spelade kvällen till ära. Grymt bra!

Nu ska jag försöka få liv i mina vänner så att vi kan skynda oss ut i backen för ytterligare en dag i backen. Hoppas att den blir minst lika bra!

Gillar

Kommentarer

LKA
LKA,