HEJ

Vardag

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev och mycket har hänt sedan dess. Över bara en dag så förändrades min vardag drastiskt i och med att Deddan flyttade till Borås. Tror ärligt att han kom i precis rätt tidpunkt i livet (låter överdrivet, jag vet). Men tror jag kommer må så mycket bättre av att ha någonting som tvingar mig bort från skolböckerna. Speciellt under perioder som denna då jag är så otroligt stressad. För dessa dagar som jag varit i stallet nu så har jag inte haft en tanke på skolan under tiden. Hur befriande låter inte det? För mig är det rena paradiset. Utöver dessa timmar i stallet så har jag nästan ont i magen konstant så det är otroligt skönt med åtminstone en lugn stund under dagen.

Tänkte såklart berätta mer om hur flytten gått men det får blir senare när jag finner tid. Men det har gått otroligt bra. Deddan är fantastisk! Men just nu handlar det om att prioritera vad som är viktigast. Jag känner mig hyperstressad inför tentorna och är inte alls i samma fas eller fokus som jag brukar vara vid den här tiden inför tentorna. Jag hittar bara inte motivationen vilket känns rent ut sagt för jävligt. Så hur mycket jag än ser fram emot att kolla igenom bilderna som jag tagit på Deddan, uppdatera dom här och berätta om min fantastiska första helg i stallet så får det vänta tills senare.

Nu ska jag åka till stallet om bara en liten stund och pussa på denna filurens mule i några timmar. Sedan ska jag lämna hans täcken på tvätt och nöta externredovisning resten av kvällen.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Njut 💖💖💖