Gott nytt år!

Foton, Vardag

Det är verkligen helt galet hur fort 2016 har gått! Hela året bara sprang iväg och här står vi nu och det är 2017. Kommer ta lång tid för mig att vänja mig vid detta. Har ju tentor om knappt två veckor och jag lär skriva fel år miljoner gånger då, haha.

Jag firade i alla fall in det nya året hemma hos Frida med pojkvännen min och ett helt gäng underbara människor. Det var första gången på väldigt många år som jag firade nyår med många av mina tjejkompisar så det var verkligen superkul! Vi har alltid delat på oss innan men nu äntligen var många av oss samlade. Och Frida och Filip hade fixat det så himla fint. Vi åt trerätters där det serverades räkcheesecake till förrätt som var bland det godaste jag ätit. Åt mig mätt på den dock vilket var dumt eftersom det återstod två rätter till., hehe Huvudrätten var potatisgratäng med kyckling, sås och sallad och efterrätten bestod av pannacotta. Så himla trevligt! Resten av kvällen gjorde vi lite olika lekar där jag och en som heter Andreas bland annat vann musikquizet och därmed vann varsin krona som vi skulle bära hela kvällen. När det sedan var dags att skåla in det nya året så gick vi alla ut (i regnet) och kollade på fyrverkerierna som smälldes runt om. Fyrverkerier är dock ingenting som jag njuter av alls. Tycker inte man borde smälla en endast raket för djurens skull och jag har noll respekt för folk som smäller raketer. Det var totalt två raketer som smälldes alldeles vid oss och det är ju endast farligt. Usch. Men jag fick min nyårskyss från den jag älskar allra mest och det var det bästa med 12-slaget.

När vi smällt av våra flaskor, kramats och önskat varandra gott nytt år så gick vi in igen där vår lilla fest fortsatte. Vid 3-tiden blev vi hämtade av Linas mamma som släppte oss hemma hos mamma igen. Jag hade verkligen en jättebra kväll och jag är så glad för alla de fina vänner som jag har!

Såhär såg vi ut kvällen till ära, jag och den finaste människan som jag vet.

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Men hallåååå hur snygg är du inte??? Puss Jenny
malouh
malouh,
men gud tack <3 <3 <3 <3
nouw.com/malouh