Göteborg - Kiel

Foton, Resor

För några helger sedan åkte vi till Kiel med Richards familj. Vi klev på färjan i Göteborg på fredagseftermiddagen lagom tills att solen gick ner och vi gick ut på däck för att ta lite bilder i solnedgången. Därefter åt vi en macka, var med på ett musikquiz och kollade i affären innan det blev dags för oss att sova.

Vid 9-tiden dagen efter var vi framme i Kiel och vi möttes av strålande sol. Vi började med att ta bussen till ett shoppingcenter för att gå lite i butiker, dricka smoothie och handla alkohol! Man får ju passa på att handla när det är betydligt billigare än vad det är i Sverige 😉.

När vi handlat färdigt tog vi bussen tillbaka till båten för att lämna av det vi handlat. Därefter gick vi ut och strosade på gatorna i Kiel och satte oss på ett ställe och tog en öl och åt lunch.

Därefter fortsatte vi vår vandring på stan innan de andra gick tillbaka till båten medan jag och Richard tog oss en liten promenad.

Vi återvände sedan till båten som lämnade Tyskland på eftermiddagen. Vädret var underbart så vi tog en öl ute på däck i solnedgången. Så himla härligt.

Under kvällen åt vi och var återigen med på musikquizet innan vi gick och la oss ganska tidigt. Vi var så himla trötta efter en lång dag i Tyskland! När vi vaknade upp dagen efter var vi på Svenskt vatten igen och efter en frukostbuffé var det dags att gå i land i Sverige i fina Göteborg <3.

Det blev en himla mysig liten resa!

Gillar

Kommentarer