Gokväll

Vardag

Och där sprang även denna helgen iväg, utan att jag knappt hann blinka. Men oj vad bra den varit! I fredags var det avslutningsfest på introduktionen. Var inte överdrivet taggad eftersom vi var på sittning på torsdagen. Var sjukt trött! Men vid fem-tiden tog jag mig i kragen och fixade i ordning mig. Jag och många andra från klassen var sedan på förfest hemma hos en klasskompis innan vi gick till Grand och dansade. Jag tog buss till Partille vid 01 där jag sov hos Richards föräldrar.

På lördagen var det tidig uppgång som gällde då det var namngivningsceremoni för världens finaste Melvin. Jag hade den stora äran att hålla i kameran under ceremonin och jag måste faktiskt säga att bilderna blev så bra! Men det är inte särskilt svårt när motivet är det sötaste som finns. Det var otroligt fint väder dagen till ära så att man kunde gå i bara ben och allt var så himla fint. När namngivningen var över och alla hade åkt hem åkte vi tillbaka till Partille och firade Richards morfar som skulle fylla år. När kalaset var över roade vi oss med att spela kort fram tills klockan blev 22 och vi alla gick och la oss. Jag var verkligen så himla trött.

Idag har vi varit med Richards familj fram tills lunch. Det är verkligen så himla mysigt att vara där, gillar det sååå mycket! Men vid 3-tiden var det dags för oss boråsars att åka tillbaka hem igen. Nu är vi hemma och det är rätt skönt det med. Älskar ju faktiskt vårt hem.

​Kommande vecka kommer bli betydligt lugnare jämfört med dessa två veckor som precis varit. Ingen mer introduktion och endast två föreläsningar. Då hoppas jag att jag kommer ha mer tid för att skriva här bla. hoppas det blir så! Godnatt <3. 

Gillar

Kommentarer