Godnatt.

Vardag

Jag har pluggat fram tills nu med ett litet break då vi gick och veckohandlade. Vi kör en till vegetarisk vecka, woho! Vi båda gillade det och då vi har en del vegetariska saker kvar här hemma så passade det jättebra. Såg liksom ingen anledning till att inte köra på en vecka till.

Ni förstår nog inte det hetsplugget som jag har framför mig. Om dryga 2 VECKOR har jag tenta och jag är långt ifrån redo för det. Jag vet att jag alltid säger samma sak om att jag inte kan det jag ska osv men denna gången är det värst. Men jag hoppas att det kommer gå fort att lära sig nu när jag väl kommer igång på allvar. Tänk att jag tidigare varit stressad när jag haft en månad på mig, nu är det halva den tiden. Kommer dö. Så jag ursäktar mig redan i förväg med att jag inte kommer vara världsbäst på att uppdatera de kommande veckorna. Inte för att jag någonsin är världsbäst, haha. Men nu kommer det antagligen bli ännu mindre på den fronten. Och blir det inte det så vet ni att jag har fokus på helt fel saker ;).

Nu ville jag mest säga godnatt och sov gott. Jag ser inte fram emot kommande vecka/veckor alls nu. Eller alltså jag tycker ju att det är kul, men inte med denna press och stress. På fredag däremot så ska jag till frisören och klippa och färga mitt hår och det ser jag verkligen fram emot! Tänkt så länge på att klippa mig och nu äntligen blir det av. Annars är det plugg, plugg, ett litet jobbpass och ytterligare en massa plugg som jag har framför mig! Men nu släpper vi allt detta för idag för nu ska jag sova. Godnatt, kram.

En bild på mig för snart ett år sedan då jag var i London.

Gillar

Kommentarer

Anna,
Vilken härlig blogg du har! Hoppas du har en bra dag, kram!
annanorberg.tumblr.com
malouh
malouh,
Tack så mycket vad glad jag blir! kram
nouw.com/malouh