Godmorgon!

Vardag

Har varit hemma hos Richards föräldrar sedan i fredags, vilket är anledningen till varför jag inte skrivit något förens nu. vi kom hit på fredagseftermiddagen och åt ost och kex med hans farmor och farfar. Sedan på kvällen grillade vi! Förstår ni hur gott med grillat i februari? Något man verkligen borde göra oftare. Man uppskattar verkligen grillad mat på sommaren, men ÄNNU mer en vinterdag. På lördagen tog vi det lugnt på förmiddagen. På eftermiddagen åkte vi till Richards moster på 50-årskalas. Supertrevligt! Åt massa god mat och efterrätt bestående av prinsesstårta. Mums! När vi kom hem till Richards föräldrar igen kollade vi det sista från Melodifestivalen, därefter en film innan jag totalt slocknade i sängen. Är så himla trött nu för tiden, haha. Men desto piggare på morgonen då jag vaknar av mig själv vid 7-tiden.

Idag är det dags för oss att åka hem till Borås igen. Men innan vi åker ska jag och Richard åka och hälsa på DEDDAN! Min lilla häst som bor hos en fodervärd. Sett fram emot den här dagen så himla länge och nu äntligen ska jag få pussa på hans mjuka mule och sitta på hans rygg igen. Ska bli så himla mysigt. Så vi hörs igen ikväll gissar jag. Har inte med mig kameran vilket var lite dumt men kanske att jag har en och annan mobilbild att visa i alla fall.

Ha en trevlig söndag och låt inte söndagsångesten äta upp er! Själv ser jag fram emot måndag igen och det borde vi alla göra! Det är kul med nya veckor och dom blir tusen gånger roligare om man från början ser ljust på dom. Kram!

Min lille skrutt och jag <3.

Gillar

Kommentarer

janssonemelie
janssonemelie,
Åh vad fin häst du har!! 😻
nouw.com/janssonemelie