Godmorgon

Vardag

Gud vad jobbigt det var att gå upp idag. Hade så mycket hellre stannat kvar i sängen hela dagen. Men fem arbetsdagar återstår så det är bara att stå ut och åka till jobbet. Just idag spelar det ju ingen roll om jag jobbar eller inte eftersom vädret är piss men jag kan inte låta bli att längta efter en kravlös dag i mjukisbyxor hemma i lägenheten. Men men, när skolan väl börjar så lär det bli lite annorlunda och kanske lite fler av såna dagar.

Gårdagen var så mysig. Jag och Ewe åkte ju som sagt in till Göteborg och det första vi gjorde var att äta på Vapiano. Så himla god mat där och Ewes favoritrestaurang. Jag åt en svamppasta med grädde, vitt vin och parmesan i bl.a. Supergott! Jag fick även växlat mina pengar och så handlade jag lite saker också. Ett par skor, solglasögon och träningsshorts fick följa med mig hem. Kan visa bilder i eftermiddag! Allt är iaf till Bulgarien. 6 dagar kvar nu, längtarrrr!! Ska bli så skönt med värme eftersom denna sommaren redan verkar ha gett upp. Jag hoppas iof fortfarande att vi får en fin sensommar eftersom det hade varit så kul med det när skolan börjar. Chansen är väl inte så stor dock eftersom jag lyckats bosätta mig i Sveriges näst regnigaste stad om jag fattat det hela rätt. Visserligen regnade det väl rätt så mycket där jag bodde innan också men kanske är det ändå märkbart mer nu. Eller också inbillar jag mig.

Dags att börja jobba nu. Hoppas ni har lite mer vilja och ork än mig idag, annars - kämpa på så är dagen snart över! Kram.

Gillar

Kommentarer