Godmorgon

Vardag

Godmorgon och trevlig fredag på er!

Jag förstår inte riktigt vad det är med mig nu för tiden men jag har liksom inte varit hungrig på morgonen på flera veckor. Jag har alltid varit en frukostälskare men nu äter jag mest för att jag måste. Eller måste och måste, men äter jag inte så kommer jag må dåligt senare under dagen, haha. Så himla skumt! Idag fixade jag i alla fall i ordning smoothien på bilden ovan. Den består av naturell yoghurt, banan och färska jordgubbar som vi hade kvar. Fastän att jag inte var särskilt sugen på den så var det gott!

Idag är det kronprinsessans födelsedag och det slog mig hur mycket jag saknar min mormor. Hon hade koll på allt som hade med kungafamiljen att göra och jag är säker på att hon hade suttit klistrad vid TV:n och följt firandet idag. Nu får hon kolla på firandet från ovan istället och jag är säker på att hon kommer sitta på första parkett min fina mormor <3.

Hur min dag ser ut idag är lite oklar än så länge. Blir det fint väder så tänkte jag gå ut och sola lite. Annars ska jag bara fortsätta rensa bland bilderna från Sydafrika och ta det lugnt gissar jag. Vi hörs under dagen!n Kram.

Gillar

Kommentarer