Godkväll

Vardag

Nu är jag hemma från jobbet och har precis ätit. Richards bror är ju här så vi alla sitter och kollar på film just nu. Dock sitter jag med datorn samtidigt för annars lär jag somna väldigt snabbt, haha. Jag har ofta rätt svårt för att hålla mig vaken när man kollar på film på kvällen! Så himla tråkigt ju eftersom det oftast är på kvällen som man kollar på film... Det har dock blivit bättre. För några år sedan var det helt omöjligt för mig att hålla mig vaken om man satte på filmen efter 9, haha. Har till och med somnat på bio flera gånger!

Jobbet gick bra vilket var skönt! Brukar ha lite problem med att stämpla ut prick 20.15 när jag slutar. Det råkar alltid bli någon kvart senare eller så då jag inte fått in stängningsrutinerna riktigt. Men idag stämplade jag endast ut 7 minuter försent och då låg jag ändå efter väldigt mycket när klockan var 19. Vid den tiden kändes det som att jag skulle behöva jobba till 21. Men jag löste det rätt bra faktiskt så jag är nöjd!

Nu ska jag ta det lite lugnt och gissar på att jag går och lägger mig rätt snart. Min förkylning är verkligen hemskt påfrestande nu. Har en fruktansvärd hosta och mår inte alls jättebra :(. Vi har lite chips och popcorn som tilltugg till filmen och jag tog ett chips och var helt övertygad om att det var vanliga saltade chips. Men så visade det sig att det var chips med smak av gräddfil, haha. Det säger en del om hur förkyld jag är! Så godnatt på er och sov gott. Kram.

Jag i London förra året! Vill dit igen.

Gillar

Kommentarer