Godkända tentor, inriktningsval och stötvågsbehandling

Vardag

Hejhej!

Här rullar livet på utan att man riktigt reflekterar över det och jag känner att det definitivt är dags att catcha upp lite om vad som hänt sedan sist. Jag kan till att börja med berätta att jag klarade båda mina tentor! Någonting jag inte tog för givet innan kan jag säga. Skrev in båda omtentatillfällena i kalendern för säkerhets skull. Det var en stor lättnad däremot när jag kunde sudda ut datumen igen! Dessutom fattade jag till sist ett beslut angående vilken inriktning som jag vill läsa de två kommande åren och det blev marknadsföring. Nu såhär när valet väl är gjort så känns det ändå väldigt bra. Tror jag kommer trivas med det samt att det är bra erfarenhet för mig senare på arbetsmarknaden förhoppningsvis.

Angående mina dåliga knän så ska jag påbörja en stötvågsbehandling imorgon. Är aningens nervös då det tydligen kan göra väldigt ont. Men förhoppningsvis är det värt det och att det kommer att ge effekt. Har även fått tid för röntgen för att kolla så att det inte är något annat fel. Så jag hoppas verkligen att jag verkligen snart kan börja se ljuset i tunneln. Visserligen lär det vara en lång resa innan jag är smärtfri men det är ändå skönt att få saker lite mer bekräftat samt att påskynda läkningen! Fått medicin utskrivet två gånger som inte hjälper och börjar bli trött på att vara så begränsad och att hålla mig så still som möjligt och så...

Men i övrigt mår jag väldigt bra! Lite nackspärr bara men med tanke på min otur som jag haft det senaste så är jag tacksam att det enbart är lite nackspärr och inget värre än så.

Gillar

Kommentarer