Genomförkyld

Vardag

Rubriken säger det mesta, jag har åkt på världens förkylning. Det började för några dagar då Richard blev förkyld och när man bor såhär litet så räknade jag inte med något annat än att jag också skulle bli sjuk. Så här sitter jag med en igentäppt näsa, ond hals och troligtvis med feber också. Har därför endast varit hemma idag. Det skulle jag visserligen varit ändå med tanke på att jag varken hade föreläsning eller jobb idag men ändå. Jag var dock ute en liten sväng då vi hade möte med festföreningen då vi börjar närma oss INVIGNING. Ser fram emot detta med skräckblandad förtjusning, haha. För er som inte vet vad en invigning innebär så är det helt enkelt att vi ska inviga våra gula ovvar på ett eller annat sätt. Mer än så vet vi inte. Men det blir säkerligen kul! Var också på skolan och hämtade ut tentan som jag skrev för ungefär en månad då vi äntligen fått våra resultat. Och jag blev godkänd! Sån lättnad.

Nu sitter jag här i soffan och taggar morgondagens tenta. Känner mig faktiskt ganska lugn men tror att min megaförkylning påverkar mig en del. Orkar liksom inte stissa upp mig för jag mår så dåligt, haha. Kanske är en bra grej att skriva tenta sjuk ;). Har övat hela dagen och det känns som att jag kan vad jag ska kunna. Ibland kan jag få problem men jag tror att bara jag tänker efter noga så läser jag det. Det ända som jag tror kan bli ett problem är tiden då vi endast har 2 timmar på oss. Stöter jag på något problem så kommer det påverka tiden så himla mycket... Vi får hålla tummarna för att det går bra i alla fall!

En bild från i våras när jag klippte av mitt hår en bit. Saknar att ha det kort! Funderar på att göra det igen. Det växer ju ändå ut på en gång igen, haha.

Gillar

Kommentarer