Fredagspepp

Vardag

Denna veckan gick fort vilket visserligen inte är så konstigt eftersom vi var lediga i måndags. Men jag klagar inte för det! Även idag är jag ledig men ska försöka vara så effektiv som jag bara kan med att plugga. Som under alla andra perioder i skolan under alla tider har jag alltid lovat mig själv att börja i tid med att plugga men så är det sällan som det blivit så. Just den här saken gör att jag kan bli så otroligt arg på mig själv, haha! Men denna perioden har precis börjat och jag har fortfarande chansen att ta tag i att plugga tidigt och idag är det en perfekt dag för det.

Dessutom har jag en lugn helg framför mig och det ser jag fram emot så himla mycket. De senaste helgerna har jag flängt runt som en idiot men denna helgen blir vi för det mesta hemma förutom på söndag då vi ska äta middag i Göteborg. Annars ska jag äta goda frukostar, mysa mycket i stallet och sova.

Förresten, hur glad blir man inte över klarblå himmel, sol och PLUSGRADER? Hade jag bara kunnat hade jag passat på att gå ut och gå i timmar idag men eftersom jag inte kan med knät får jag njuta extra mycket av vädret sedan när jag åker ut till hästen och göra rehabövningarna vid vår öppna balkong, haha. Hoppas detta fina väder håller i sig hela helgen!

Gillar

Kommentarer