Fredag!

Det är fredag och drygt en vecka sedan jag skrev någonting här! Men det har inte hänt så mycket sedan dess. Har för det mesta pluggat och tagit en liten paus varje dag för att åka till stallet. Och så har jag varit hos sjukgymnasten och börjat göra väldigt simpla övningar hemma varje dag för mitt lilla knä. Mer än så har det inte varit.

Vad som också är skillnaden är att jag känner mig liiite mer säker inför tentan tror jag. I alla fall den ena som är nästa vecka! Har börjat få koll på saker vilket är skönt. Även om jag inte kommer att kunna andas ut innan båda tentorna är skrivna så är det ändå skönt att känna lite hopp bland redovisningsprinciper, nedskrivningar och kassaflödesanalyser. Att känna att man ändå är på banan och kanske även känna att jag förhoppningsvis klarar detta. Har ju gjort det så många gånger förut.

​Är så tacksam att jag har stallet som en plats där jag bara kan koppla bort tankarna för en stund. Det behövs verkligen under en period som denna. Herregud, hur har jag överlevt utan detta i två år.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Finaste Deddiboy