Fredag!

Vardag

Ny dag, nya tag. Det var skönt att sova igår! Tror jag somnade på en gång. Idag är jag i alla fall betydligt gladare och mer hoppfull, woho!

Fastän att det är fredag så har jag inga speciella planer framför mig. Jag ska plugga som bara den tills det är dags att gå till jobbet. Jag stänger idag och så måste jag sova tidigt för imorgon börjar jag 6.45. Det ser jag dock fram emot för jag ska nämligen bli upplärd på ett nytt pass! Kul med variation ju. Direkt när jag slutar så ska jag och Richard hinna med första bästa buss till Kungälv för att sova där en natt. Min mormor och morfar kommer nämligen på besök! Dock kommer vi inte bli långvariga utan behöva åka tidigt på söndagen igen. Anledningen är för att vi ska på ett litet möte angående vår eventuella resa i sommar. Vill inte skriva för mycket om den med tanke på att allt inte är 100 % ännu, inte ens 50 % men vi är på gång i alla fall så hoppas att allt kommer att lösa sig! Håller tummarna.

Trevlig fredag på er! Nu ska jag kasta mig över skolböckerna och försöka få till ett sånt där riktigt flow. Får se om jag lyckas. Kram.

Gillar

Kommentarer