Första tentan gjord

Vardag

Idag har jag skrivit första tentan för denna perioden och jag gick därifrån med en helt okej känsla. Tentan var ungefär som jag tänkte mig och jag har goda förhoppningar om att jag kommer att bli godkänd. Det kändes som att de flesta uppgifterna gick bra. Det var en som var svårare som jag garanterat inte klarade dock men förhoppningsvis kommer de andra uppgifterna väga upp! I vilket fall är det så skönt att ha den överstökad. Nu är jag bara en tenta ifrån sommarlov och det ska bli så underbart! Känner verkligen att jag är i behov av lite ledighet nu.

Jag skriver den andra tentan imorgon klockan 14 så ska sätta mig ner nu och repetera lite inför den. Det är en betydligt större tenta än den idag då vi har en skrivtid på 5 timmar. Som tur är så kommer jag att skriva den på dator med tanke på att jag har gips på min skrivhand, annars hade det blivit tufft. Ikväll ska jag också gå och vaccinera mig för andra gången, sedan är alla sprutor inför Sydafrika tagna! Och när tentan är över imorgon så är all skola innan Sydafrika gjord också. Det är verkligen nära nu.

Så nu ska jag försöka motivera mig in i det sista med att plugga lite internationell ekonomi så att jag känner mig lite lugnare inför morgondagens tenta. Vi hörs, kram.

Gillar

Kommentarer