Första dagarna

Vardag

Igår var det min första dag i skolan och fy vad nervös jag var när det väl var dags att gå. Richard följde mig dit då jag verkligen inte ville gå fel första dagen. Hade blivit så stressad av det, haha. Vi samlades vid 09 och hela dagen bestod sedan av repvandring genom skolan. Inte helt lätt att gå 80 pers i rad och hålla i ett rep vill jag lova. Det låter lättare än vad det var! Man var tvungen att gå väldigt långsamt för att alla skulle hänga med och att göra det omringad av endast en massa främlingar kändes rätt stelt. Dock släpptes alla spärrar fort när vi väl gjorde vårt första stopp och jag pratade med flera ifrån klassen. Vi åt lunch tillsammans och gick sedan i skolan fram tills 16. Vi hade inga föreläsningar utan vi gick bara och kollade och lyssnade på olika människor från skolan. Dagen gick betydligt fortare än vad jag trodde den skulle göra och jag hade faktiskt kul!

På kvällen var det kick-off på Grand här i Borås som jag och några från klassen gick på. Innan dess åt vi på Pinchos. Kvällen var så himla lyckad. Jag hade så roligt! Så stört egentligen att gå ut och festa med främmande människor. Men det är så perfekt för man lär verkligen känna varandra bra på det sättet. Vi stannade där tills stängning och därefter trallade jag hem och åt innan jag stensomnade. Jag var verkligen helt slut efter denna dagen. Så mycket nya intryck, ansikten och information. Men kul var det!

Idag har jag tagit det lugnt nästan hela dagen. Vaknade iof tidigt som jag alltid gör efter en natts dansande och då gick vi och köpte bröd. Vid lunchtid gick jag till skolan för att köpa biljetter till kommande veckans finsittning och därefter gick jag och Richard till stan och handlade lite smått och gott. Jag köpte en hel del saker som behövs när man börjar plugga och ett par svarta jeans. På eftermiddagen var det dags för ytterligare en aktivitet med introduktionen. Vi gick till Ramnaparken där vi stannade i några timmar och bara chillade. Vissa grillade korv, andra drack några öl och de övriga var bara där för att umgås. Mysigt var det! Under inroduktionsveckorna pågår en tävling mellan de olika "sektionerna" på skolan där man ska göra olika uppdrag som ska bedömas av PG:sarna (domarna). Så vi lyckades faktiskt utföra ett uppdrag, vi gjorde en mänsklig pyramid vilket var lite roligt.

Resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt och myst här hemma i lägenheten. Imorgon är det en betydligt tuffare dag då vi har våra första föreläsningar. Så nervös. Men kul att äntligen komma igång med det! Snart slipper jag fundera på hur det kommer vara för då är vi äntligen igång! Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Gillar

Kommentarer